ГРОМАДЯНИ ВРАЗЛИВИХ КАТЕГОРІЙ ОБЛАСТІ ОТРИМУЮТЬ НАЛЕЖНУ СОЦІАЛЬНУ ПІДТРИМКУ

4 роки ago admin 0

Органами соціального захисту населення області за рахунок коштів державного бюджету забезпечено виплату всіх видів державних допомог, пільг та субсидій.

38707 домогосподарствам області протягом опалювального періоду 2019-2020 років забезпечено нарахування та виплату понад 191 млн. грн. субсидії, яку на період карантину зупиняти заборонено. Субсидію на неопалювальний період буде продовжено автоматично без звернення громадян.

З початку року проведено нарахування та виплату пільг на оплату житлово-комунальних послуг 47817 пільговикам області на суму 75 млн. гривень.

Понад 111 тисяч сімей області отримують належні їм види державної допомоги, нарахування та виплата яких здійснюються за відповідним порядком. На період встановлення карантину та 30 днів після його скасування, продовжено строки виплати допомог без звернення громадян з наступним перерахунком. Нові звернення розглядаються в електронному режимі або за особистим зверненням в індивідуальному порядку. Загальний обсяг допомог, отриманих громадянами в поточному році, складає 893 млн. гривень. Виплату проведено по квітень, заборгованості немає.

Понад 26 тисяч отримувачів допомог з числа тих, хто не має пенсії, до кінця квітня отримають одноразову допомогу у розмірі 1 тис. гривень.

Органами соціального захисту населення області за рахунок коштів державного бюджету забезпечено виплату всіх видів державних допомог, пільг та субсидій. …