ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РЕМОНТ ВУЛИЦІ ПРИВОКЗАЛЬНА

5 років ago admin 0

   21 червня 2019 року у Воловці продовжується капітальний ремонт вулиці Привокзальна.

   На вказану вулицю в обов"язковому порядку потрапляють всі гості і мешканці селища, які відїжджають, або прибули потьягом на залізничну станцію Воловець і перше враження про селище складається від її вигляду і стану. По факту, вулиця Привокзальна є "лицем" Воловця.

   Проект капітального ремонту вулиці замовлено, виготовлено і затверджено ще в минулому році. Він передбачає ремонт покриття самої вулиці, ремонт тротуарів з обох сторін і облаштування газону з правого боку.

   На даний час заасфальтовано частини вулиці зі сторони залізничної та автобусної станцій, демонтовано старе покриття тротуарів, завезено матеріали для облаштування нового покриття. Викладено новою бруківкою лівий тротуар, завершується переукладання бруківки лівої частини дорожнього покриття. Викрнавцем робіт є ТОВ "Свалява-Міськбуд".

   Продовжуються клопіткі і трудомісткі роботи по переукладанню бруківки дорожнього покриття, які займають багато часу. Ведеться підготовка до облаштування правого торотуару і газону вздовж нього.   

   Вже традиційно селищна рада запрошує мешканців до контролю за якістю їх виконання. Всі ваші зауваження буде розглянуто і враховано.

   Селищна рада приносить вибачення гостям, мешканцям селища, в першу чергу водіям, за тимчасові незручності, викликані ремонтом і сподівається на розуміння.