З 18 БЕРЕЗНЯ ДО 8 КВІТНЯ, ЧЕРЕЗ ДЕРЖАВНИЙ КОРДОН ПРИБУЛО 31 406 ОСІБ, З НИХ 18998 — ЗАКАРПАТЦІ.

4 роки ago admin 0

В.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко: “З 18 березня до 8 квітня, через державний кордон прибуло 31 406 осіб, з них 18998 — закарпатці.

Провів робочу зустріч з керівником Закарпатської поліції полковником Олександром Шляховським. Говорили про рейдові перевірки дотримання самоізоляції тими, хто повернувся з-за кордону.
Загалом хочу відзначити, що люди досить свідомо і відповідально поставилися до карантинних вимог. За що їм щиро вдячний!

– 8315 осіб перевірено щодо дотримання ними самоізоляції

На ранок 9 квітня:

– зафіксовано 11 фактів порушення режиму самоізоляції – в Ужгородському, Перечинському, Виноградівському, Рахівському та Тячівському районах.

– у майже 6 тисяч закарпатців закінчився 14 денний період самоізоляції.

Олександр Шляховський запевнив, що правоохоронці жорстко контролюватимуть дотримання карантинних правил й надалі, адже попереду Великодні свята.

За кращими прогнозами, карантинні вимоги поступово будуть послаблювати наприкінці травня. Однак, якщо ми зірвемо дотримання діючих обмежень під час свят, жорсткий карантин продовжуватиметься щонайменше до вересня.

Тож, наполегливо прошу вас, бути свідомими! Не створювати масові скупчення людей, не навідуватися у гості.

Залишайтеся вдома! Будьте здорові!”

В.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко: “З 18 березня до 8 квітня, через державний кордон прибуло 31 406 осіб, …