ВИДАЛЕННЯ ВІДХОДІВ ЧЕРЕЗ СМІТТЄВІ БАКИ – 2

4 роки ago admin 0

   Станом на 10 квітня 2020 року обладнано сміттєвими баками ще дві площадки для збирання побутових відходів.

   Комунальне підприємство "Водоканалсервіс" продовжує роботи по обладнанню площадок і встановленню сміттєвих баків для видалення побутових відходів. На даний час обладнано ще дві площадки: одна по вулиці Шевченка (біля залізничного мосту), інша на розі вулиць Коротка і Дружби. До кінця сьогоднішнього дня буде готова до експлуатації четверта площадка, що по вулиці Карпатська (біля колишнього кінотеатру).

   Таким чином, мешканці житлових будинків по вулицях Коротка і Дружби та багатоквартирного будинку № 25 по вул. Карпатська (за їх бажанням), а також мешканці будинків №1 та №3 по вул. Шевченка, вже мають можливість виносити сміття в будь який час кожного зручного для них дня. З понеділка таку ж можливість отримають мешканці багатоквартирних будинків №33 та №40 по вул. Карпатська.

  Роботи продовжуються. Найближчим часом заплановано втановити площадки по вулицях Карпатська та Фабрична.

   Селищна рада нагадує, що для цього успішного впровадження нового методу видалення відходів, мешканцям необхідно виконувати певні зовсім нескладні умови:

   1. Викидати сміття тільки в баки, а не залишати поряд з ними, де його будуть розносити по окрузі вітер і тварини, що не покращить санітарного стану, від якого залежить здоров"я наше і наших дітей.

    2. В обов"язковому порядку укласти з комунальним підприємством угоди на вивезення відходів з кожної квартири та особливо з кожного приватного будинку і вчасно вносити комунальні платежі, оскільки підприємству необхідно виплачувати заробітну плату, податки, утримувати транспорт, саме сміттєзвалище.

   Селищна рада закликає мешканців, заради свєї ж користі, проявити свідомість та звертає увагу на те, що відсутність угоди на вивезення відходів є підставою для складання адміністративного протоколу на власника (наймача) житла, що тягне за собою штраф в розмірі від 370 грн.