Лісівники Ужгородського лісгоспу облаштували «Лісовий зодіак»

4 роки ago admin 0

Попри те, що зірки можна побачити лише вночі, сузір’я біля Ужгородського лісгоспу можна буде роздивитися вдень. Працівники лісгоспу створили Алею «Лісовий зодіак» з дерев та каменю.

Щороку лісівники намагаються робити щось нове та цікаве для гостей. Адже ні для кого не секрет, що Ужгородський лісгосп, а точніше його територія стала улюбленим місцем для охочих відпочити серед природи та дізнатися більше про довкілля.

Алею сузір’я з дерев та каменю облаштували не випадково, авжеж астрологія сьогодні грає важливу роль в житті українців, багато хто слідкує за гороскопом та захоплюється сузір‘ями. І кожне дерево також зв‘язано з певним знаком зодіаку.

Кожне дерево по-різному впливає на людину. Деяким воно дає приплив життєвої енергії, а в інших навпаки відбирає сили. Є породи, здатні накопичувати величезну кількість космічної енергії, віддавати її людині і швидко відновлювати запаси. Такі дерева називають «донорами», якщо все відбувається навпаки, то їх називають «вампіри».

Згідно з астрологією, кожне дерево відповідає своєму знаку зодіаку. Тому прикраси, зроблені з таких «правильних» порід, здатні привнести в життя людини благополуччя, допомогти вилікуватися від недуг, знайти сімейне щастя і вберегтися від енергетичного впливу ззовні. Однак до дерева можна і доторкнутися, щоб наповнити своє тіло і разум життєвою енергією.

Лісівники сподіваються, що таке розмаїття не залишить нікого байдужим і в гості будуть приїжджати ще більше жителів району, міста та краю.

Попри те, що зірки можна побачити лише вночі, сузір’я біля Ужгородського лісгоспу можна буде роздивитися вдень. Працівники лісгоспу створили Алею «Лісовий зодіак» з дерев та каменю. […]