ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ВУЛИЦІ ЯБЛУНОВО – 2020

4 роки ago admin 0

   20 березня 2020 року розпочато чергову стадію поточного ремонту вулиці Яблуново.

   Як відомо мешканцям, вулиці селища Першотравнева, Карпатська і Яблуново відносяться до обласного підпорядкування, що створює проблеми у спробах використання коштів місцевого бюджету для їх ремонту.

   Тим не менше селищна рада знаходить можливості, не порушуючи чинного законодавства, привести до ладу перераховані вулиці, або їх ділянки. Так коштом селищної ради було виготовлено проект капітального ремонту дороги від кругової розвязки (вул. Карпатська) до її стику з вулицею Яблуново і самої вул. Яблуново до самого її кінця. По даному ремонту навіть вдалося добитися фінансування і виконано капітальний ремонт ділянки вул. Карпатська від колишнього кінотеатру до вул. Підгірна.

   За ініціативи селищної ради, власними коштом і силами лісорозробники укріпили відгалуження вул. Яблуново чотирма кашицями. Восени миноулого 2019 року по всій 3-х кілометровій протяжності вулиці Яблуново підсипано щебнем всі незручні для проїзду ділянки, на що використано близько 50 тон бувшого у вжитку, та 104 тони нового щебеню. В потрібних місцях відновлено або прочищено водовідвідні канави, загальною протяжність близько 1,5 кілометра.

   На цей раз селишна рада скористалася присутністю у Воловці потужного грейдера і найняла його для планування профілю вул. Яблуново, що і було зроблено в минулу пятницю. Звичайно, на цьому роботи не закінчено. Сьогодні, вже техікою комунального підприямства "Водоканалсервіс", буде розчищено всі водостічні канави, засипані в результаті роботи грейдера.

   Селищна рада традиційно звертається до мешканців вулиці звертатися з пропозиціями і зауваженнями щодо якості виконання робіт. А також приносить вибачення за тимчасові незручності на період проведення ремонтних робіт.