До уваги відвідувачів суду та учасників судових проваджень!

4 роки ago admin 0


        На виконання листа Ради суддів України від 16 березня 2020 р. № 9рс-186/20 та рішення зборів суддів Мукачівського  міськрайонного суду Закарпатської області (протокол №2 від 17.03.2020 р.) запроваджено особливий режим роботи суду з 17 березня по 03 квітня 2020 року на період карантинних заходів.

 

               У зв′язку з цим у суді обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань, а також допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань, припинено особистий прийом громадян керівництвом суду.

     Повідомляємо Вас про можливість відкладення розгляду справ у зв′язку із карантинними заходами та можливість розгляду справ в режимі відео конференції.

       Рекомендуємо всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, клопотання, тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@mkm.zk.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, факсом.

       Просимо Вас із розумінням поставитися до впровадження обмежувальних заходів та, по можливості, максимально утриматись від безпосереднього відвідування приміщення суду в даний період. Зокрема, справи в порядку спрощеного провадження, а також ті, що не потребують обов’язкової участі сторін можуть бути розглянуті за їх відсутності у разі наявності відповідного клопотання. Справи, які підлягають негайному вирішенню відповідно до процесуальних кодексів, будуть розглядатися в звичайному режимі.

 

Дата оприлюднення: 17 березня 2020, 15:37

Дата останнього оновлення інформації: 17 березня 2020, 15:47