Рятувальники Воловецького району провели профілактичне відпрацювання серед населення Тишівської сільської ради

4 роки ago admin 0

05 березня 2020 року згідно плану-графіку пожежно-профілактичних відпрацювань, рятувальники Воловецького району провели профілактичне відпрацювання Тишівської сільської ради, організувавши роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання правил пожежної безпеки громадян в побуті, екосистемах та при виявленні вибухонебезпечних чи інших підозрілих предметів.

Основною метою заходу було попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій завдяки проведенню масово-роз’яснювальної роботи серед неблагополучних верст населення, а саме: одиноких літніх людей, інвалідів та осіб, що опинились в складних життєвих обставинах. Акцент було зроблено на причинах виникнення пожеж у помешканнях та необхідності проведення запобіжних заходів, спрямованих на недопущення вогневих випадків через несправність електрообігрівальних приладів та пічного опалення.

Вогнеборці нагадали мешканцям населеного пункту, що в більшості випадків пожежі виникають в основному через людський фактор, а саме через халатність з боку громадян, саме тому й проводяться подібні рейди.

Фахівці ДСНС здійснили подвірні обходи житлових будинків та звернули увагу їх власників на стан утримання приладів пічного опалення та електроприладів.

Також, рятувальники нагадали господарям правила пожежної безпеки в побуті з метою недопущення виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій в житловому секторі.

Окрім того, під час бесід громадянам було доведено статистику та основні причини виникнення пожеж, наголошено про небезпеку порушення правил пожежної безпеки в побуті, а також роз’яснено як діяти при виникненні загорання в будинку.

Наприкінці зустрічі вогнеборці вручили місцевим жителям тематичні листівки на протипожежну тематику та побажали їм не нехтувати правилами особистої безпеки задля запобігання виникнення надзвичайних ситуацій.

05 березня 2020 року згідно плану-графіку пожежно-профілактичних відпрацювань, рятувальники Воловецького району провели профілактичне відпрацювання Тишівської сільської ради, організувавши роз’яснювальну …