Застосування нових сучасних форм роботи, що сприятимуть вирішенню проблем дефіциту кадрів

4 роки ago admin 0

28 лютого 2020 року у Воловецькій районній філії Закарпатського обласного центру зайнятості відбулось засідання Круглого столу на тему: « Застосування нових сучасних форм роботи, що сприятимуть вирішенню проблем дефіциту кадрів».

Участь у заході взяли представники Воловецької районної державної адміністрації Віктор Дурневич, Воловецької районної ради Мар‘яна Куштинець та представники найбільших роботодавців району.

Відкрив захід директор філії Іван Ряшко, який наголосив про основні завдання, що стоять перед службою зайнятості на сучасному етапі, інноваційні шляхи їх досягнень, впровадження в практику таких методів роботи як Кар‘єрний радник та Консультант роботодавця.

Інститут « Консультанта роботодавця» – другий етап розвитку сервісів служби зайнятості. Основна мета новацій полягає у розширенні підходів до надання послуг роботодавцям з урахуванням специфіки підприємницької активності регіону, особливостей розвитку регіонального ринку праці та загального балансу між попитом і пропозицією робочої сили.За допомогою слайдів присутніх детально проінформували про напрямки роботи консультанта роботодавця, який формується на виконанні замовлень роботодавця, а саме формування бази вільних робочих місць, якісний пошук і добір персоналу з використанням елементів рекрутингу в чітко обумовлений термін та налагодженні стійких взаємовідносин і співробітництва служби зайнятості з роботодавцями, формування позитивного іміджу у служби.

Суть введення « Консультанта роботодавця» – це обізнаність фахівців філії з кадровими потребами та специфікою економічної діяльності роботодавця, побудови довірливих стосунків з роботодавцями, надання йому послуг на високопрофесійному рівні із залученням сучасних засобів комунікації, зокрема в підбору кадрів.

Порушені питання були обговорені в ході активної дискусії, за результатами якої визначені Рекомендації, націлені на покращенні взаємодії фахівців філії з роботодавцями району.

28 лютого 2020 року у Воловецькій районній філії Закарпатського обласного центру зайнятості відбулось засідання Круглого столу на тему: « …