ВИДАЛЕННЯ АВАРІЙНИХ ДЕРЕВ 20-1

4 роки ago admin 0

    27 лютого 2020 року на подвір"ї дитячого садочка № 4, що по вулиці Першотравнева 2, після комісійного обстеження і дозволу виконавчого комітету, видалено березу, що загрожувала безпеці вихованців, персоналу та будівлям садочка.

   На звернення громадян, депутатів, представників організацій, селищна рада продовжує займатися питаннями видалення висохлих, перезрілих, аварійних дерев на території населених пунктів, як це було і на протязі минулих років. Після звернення чи скагри щодо небезпечних зелених насаджень, вони обстежуються відповідною комісією, акти якої розглядаються виконавчим комітетом. За позитивного рішення, аварійні дерева видаляюься силами спеціалістів комунального підприємства або служби надзвичайних ситуацій.

    Такий зважений системний підхід дозволяє вчасно виявити і видалити дерева, що загрожують мешканцям, перехожим, будівлям, інженерним комунікаціям. Завдякти цьому в населених пунктах селищної ради не зафіксовано небезпечних падінь дерев чи їх частин.

      Роботу в дворі дитячого садочка виконали спеціалісти КП ВС "Водоканалсервіс" із застосуванням двох одиниць спеціальної техніки. Придатну деревину буде використано для обладнання ігрового майданчика, відходи – для опалення об"єктів комунального підприємства. Завідуюча дадочком Грига Т.В. висловила подяку працівникам за добросовісно і якісно виконану роботу.