Навчальний семінар: створення безпечних умов праці – запорука здоров’я працівників

4 роки ago admin 0

В актовій залі ТОВ «Прикарпатзахідтранс» ЛВДС «Дубриничі» (Перечинський район) відбувся навчальний семінар на тему: «Організація роботи з питань охорони праці на підприємстві, дотримання основних законодавчих вимог з охорони праці», який провели головні державні інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області Людвіг Андращук та Олександр Гойс.

Організатори заходу поінформували присутніх про загальний стан справ щодо виробничого травматизму в області й окремо на підприємствах хімічної галузі і  галузі трубопровідного транспорту, проаналізували основні причини  виникнення нещасних випадків, а також розповіли про здійснення профілактичних заходів з метою недопущення їх виникненню.

На семінарі йшлося про створення відповідних умов праці для працівників, безпеку технологічних процесів, машин, механізмів, устаткування та інших засобів виробництва, стан засобів колективного та індивідуального захисту.

Водночас виступаючі наголосили на важливості забезпечення на виробництві належних санітарно-побутових умов праці і звернули увагу керівництва на необхідність видачі нарядів-допусків, розпоряджень працівником, який встановлює можливість безпечного виконання роботи і відповідає за це.

Під час навчального семінару були надані відповіді на запитання учасників щодо дотримання вимог законодавства з охорони праці.