День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

4 роки ago admin 0

14 лютого 2020 року, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, члени районного товариства ветеранів «Афганістану» та керівництво району здійснили покладання квітів до могили загиблого, бойового побратима Віталія Русина, який похований у смт Жденієво, та до меморіальної дошки, встановленої на його честь, на фасаді Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Після покладання квітів учасники заходу провели зустріч у актовому залі Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де обговорили питання, які турбують ветеранів-афганців.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів.

З вітальними словами до ветеранів звернулися голова районної ради Лопіт І.І., заступник голови райдержадміністрації Понзель І.М., Жденіївський селищний голова Годованець В.І., голова ревізійної комісії Закарпатської територіальної організації – Української спілки ветеранів Афганістану – воїнів-інтернаціоналістів Закарпатської області Лохаївський С. І., а також  голова районного товариства ветеранів «Афганістану» Беренич В. М. Всі вони подякували колишнім військовослужбовцям за їхні честь, мужність та стійкість, побажали всім міцного здоров’я, сімейного благополуччя та миру на Батьківщині.

Для учасників бойових дій на території інших держав було організовано святковий обід.

14 лютого 2020 року, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, члени районного товариства …