Керівники Ужгородщини приймали жителів Середнього

4 роки ago admin 0

Сьогодні, 24 січня, голова районної ради Руслан Чорнак разом із керівником райдержадміністрації Вячеславом Дворським здійснили виїзний прийом громадян у смт.Середнє. Зі своїми проблемами до керівників району звернулося багато людей, порушені питання кожного з яких потребували підтримки з боку представників районної влади.
Жителі громади виявили велику активність та небайдужість до проблем не лише особистих, але й загально-громадських. Так, під час прийому громадян порушувалися питання різного характеру: оформлення земельних ділянок, ремонту доріг, будівництва школи для ромського населення у мікрорайоні Іванівка або реконструкції Середнянської школи із добудовою, налагодження пільгового проїзду у громадському транспорті, оформлення та надання житлових субсидій, проведення територіальної реформи, тощо. Також під час прийому громадян піднімали питання, що стосувалися соціального захисту і пенсійного забезпечення.
На всі порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення, керівники району взяли під особистий контроль, та пообіцяли дати доручення відповідним службам, щоб вирішити їх по суті.