Оголошено вирок обвинуваченим у резонансному вбивстві на АЗС

4 роки ago admin 0


    Сьогодні, колегія суддів Мукачівського міськрайонного суду ухвалила вирок у кримінальному провадженні щодо обвинуваченого Б. за частиною 3 статті 187 КК України розбій, тобто – напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням в інше приміщення та обвинуваченого Д. за частиною 4 статті 187 КК України розбій, тобто – напад з метою заволодіння чужим майном , поєднаний із насильством, небезпечним для життя особи,  яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб,  поєднаний з проникненням в інше приміщення та заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та за пунктом 6 частини 2 статті 115 КК України – умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене з корисливих мотивів.

     За вироком суду обвинуваченого Б. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України, за якою призначити йому покарання у виді 08 (восьми) років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

     Обвинуваченого Д. визнано винним у вчиненні злочинів та призначити йому покарання: – за ч.4 ст.187 КК України – 10 (десять) років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна ; за пунктом 6 частини 2 статті 115 КК України – довічне позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

     Відповідно до ч.1 ст.70 КК України за сукупністю злочинів , шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим остаточно призначити обвинуваченому Д. – довічне позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

        Цивільний позов потерпілої про відшкодування моральної шкоди в розмірі 500 000,00 (п’ятсот  тисяч) гривень – задоволено.

      На вирок суду може бути подано апеляційна скарга до Закарпатського апеляційного суду через цей суд протягом 30 днів з дня його проголошення.

             

              

     

                                                                                                                                                                       Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду