Виноградівські освітяни вивчали правила пожежної та техногенної безпеки

4 роки ago admin 0

У Виноградові рятувальники зібрали разом директорів шкіл мистецтв району. Для них представники районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області провели інструктаж із гарантування належного рівня безпеки на робочих місцях.

Зокрема, співробітники оперативно-рятувальної служби розповіли освітянам про основні причини виникнення пожеж, навели приклади випадків загорянь і їхніх наслідків. Особливу увагу фахівці Служби порятунку приділили питанню утримання в належному стані електричного і газового обладнання, шляхів евакуації та наявності первинних засобів пожежогасіння, систем оповіщення й автоматичної пожежної сигналізації.

Крім того, співробітники ДСНС нагадали присутнім порядок дій у разі виникнення пожежі, виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів. Розповіли про небезпеку чадного газу та перші дії у випадку розбиття ртутного термометра, навчили як правильно користуватися вогнегасником.

Відповідні заходи рятувальники планують проводити регулярно на всіх об’єктах з масовим перебуванням людей задля попередження випадків виникнення пожеж і загибелі людей на них.

 1.jpg   4.jpg

У ДСНС України у Закарпатській області