У лісівників Ясінянського лісомисливгоспу відбулася нарада з правоохоронцями

4 роки ago admin 0

У пятницю, 24 січня, у Ясінянському лісгоспі відбулася спільна нарада лісівників з працівниками правоохоронних органів Рахівського району. Від підприємства були присутні директор Теличук В.Ф., головний лісничий Ластовецький М. В., та лісничі всіх лісництв.

Правоохоронні органи представляв начальник Рахівського ВП Тячівського ВП ГУМП у Закарпатській області полковник поліції Палкуш М. І. та начальник сектору роботи патрульної поліції Рахівського ВП Тячівського ВП ГУМП у Закарпатській області капітан поліції Павлючок І. І.

Спільна зустріч відбулася з метою підвищення ефективності роботи із запобігання та боротьби з незаконними рубками, попередження розкрадання лісопродукції та іншими порушеннями лісового законодавства. Під час наради на базі ДП «Ясінянське ЛМГ» сформовано одну основну рейдову бригаду з провідних спеціалістів лісгоспу та представників поліції, а також 6 (на кожному лісництві) мобільних рейдових бригад для проведення спільних рейдів у лісовому фонді підприємства та оперативного реагування на повідомлення чи виявлення порушення лісового законодавства.

Начальник відділення поліції Палкуш М.І. зазначив, що вони готові до співпраці і будуть надавати допомогу у проведенні спільних рейдів щодо виявлення лісопорушень. В разі нападу чи погроз працівникам державної лісової охорони, поліція буде порушувати кримінальні справи на кривдників.

У пятницю, 24 січня, у Ясінянському лісгоспі відбулася спільна нарада лісівників з працівниками правоохоронних органів Рахівського району. Від підприємства були присутні директор Теличук В.Ф., головний лісничий […]