Делегація з Чехії навідалася до Дубрівської школи

4 роки ago admin 0

У Дубрівській школі постала потреба у заміні даху, який перебуває у неналежному стані. Тож з метою вирішення даного питання, сьогодні, 22 січня голова райради Руслан Чорнак, голова райдержадміністрації Вячеслав Дворський, голова Благодійного фонду «Віза» Володимир Чубірко разом із патнерами з чеського краю Височина, у складі Директора регіонального управління регіону Зденека Кадлеца, Члена обласної ради, голови комітету з питань освіти та зайнятості Богоміли Кобрлової, члена обласної ради та Фінансового комітету Мілана Плодіка, помічника депутата Парламенту Чеської Республіки Петера Паула та інших, навідалися до Дубрівської школи.
Керівництво району ознайомили членів делегації з проектно-кошторисною документацією на проведення реконструкції дахового покриття навчального закладу. Останні, у свою чергу, перконалися на власні очі, в якому стані знаходиться покриття цієї школи, і погодилися на підтримку проекту.
Як відомо, за допомоги та співфінансування чеських партнерів, в Закарпатті, у тому числі на Ужгородщині, реалізовано чимало проектів. Тому, районна рада і райдержадміністрація, сподіваються на допомогу чеських інвесторів, які в рамках співпраці зможуть співфінансувати реконструкцію даху навчального закладу.