Вітаємо з призначенням голову Державного агентства лісових ресурсів Андрія Заблоцького

4 роки ago admin 0

Кабмін призначив головою Державного агентства лісових ресурсів Андрія Заблоцького. Про це повідомив депутат Олексій Гончаренко в своєму Telegram-каналі.

Кабінет міністрів призначив держсекретарем Міністерства розвитку громад і територій Олега Войтовича, який раніше працював в Мінагро. Про це повідомив депутат Олексій Гончаренко в своєму Telegram-каналі.

Заступником міністра охорони здоров’я призначили Віктора Ляшка, держекретарем МОЗ – Солодку Інну, заступником голови Державної фіскальної служби (ДФС) – Тітарчука Михайла, заступником голови Держмітної служби – Зелді Роберта.

Також Кабмін призначив головою Держагентства лісовіх ресурсов Заблоцького Андрія, а гендиректором Аграрного фонду – Влізло Євгена.

Нагадаємо: нещодавно Кабінет міністрів затвердив, що тимчасово виконувати обов’язки президента Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» буде Павло Павлишин.

Раніше повідомлялось, що Кабмін призначив головою правління НАК «Надра України» Тараса Кузьмича.

Кабмін призначив головою Державного агентства лісових ресурсів Андрія Заблоцького. Про це повідомив депутат Олексій Гончаренко в своєму Telegram-каналі. Кабінет міністрів призначив держсекретарем Міністерства розвитку громад і […]