Від найменших до найстарших отримали подарунки та привітання від рятувальників Закарпаття (+фото)

4 роки ago admin 0

У день святого Миколая кожна людина очікує дива… і не важливо, дитина це, чи дорослий – всі сподіваються на теплі слова та солодкий подаруночок.

Звісно ж, Миколай до всіх може й не встигнути, тож рятувальники Закарпаття вирішили допомогти йому та завітали до підшефної школи – Часлівецької загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату I-II ступеня, де наразі навчається 54 дитини. Малеча та педагогічних колектив радо зустріли добрих та давніх друзів – фахівців ДСНС, а ті, в свою чергу, привітали вихованців зі святом та вручили солодощі.

Далі естафета привітань продовжилась в Ужгородському міському територіальному центрі соціального обслуговування, де на надзвичайних гостей очікували 35 бабусь та дідусів. Настрій стареньким підвищував пожежний Дід Мороз, Снігуронька та ельфи-рятувальники, які роздали солодощі для доброго настрою та зігріли серця теплими й добрими побажаннями на адресу кожного.

Рятувальники Закарпаття вітають всіх зі світлим святом Святого Миколая та бажають вам та вашим родинам знайти в його особі надійного заступника й помічника, нехай він завжди оберігає вас.

У ДСНС України у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ 

DSC_1663.JPGDSC_1690.JPG

_DSF8949 копия.jpg_DSF8890 копия.jpg

DSC_1640.JPGDSC_1673.JPG

_DSF8914 копия.jpg_DSF8985 копия.jpg

_DSF8868 копия.jpg_DSF8963 копия.jpg