З нагоди Дня Збройних сил України

4 роки ago admin 0

З нагоди відзначення Дня Збройних сил України та з метою вшанування бойових подвигів, патріотизму і мужності, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Україні та її народові, захисту територіальної цілісності, національних інтересів та європейського вибору нашої держави, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій, в залі засідань районної державної адміністрації відбулись урочисті збори.

В заході взяли участь учасники антитерористичної операції та їх рідні.

Зі словами вдячності до учасників бойових дій, матерів та дружин учасників АТО звернулися голова райдержадміністрації Рогова В. Є., голова районної ради Лопіт І. І., військовий комісар Білас С. С. та завідувач сектору оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Комар В. І.

З нагоди свята присутнім учасникам АТО було вручено  відзнаки Президента України “За участь в антитерористичній операції”.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували усіх тих, хто віддав своє життя захищаючи Україну.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

З нагоди відзначення Дня Збройних сил України та з метою вшанування бойових подвигів, патріотизму і мужності, самовідданості громадян, які …