ВІТАЛЬНЕ ЗВЕРНЕННЯ В.О. ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ІВАНА ПОНЗЕЛЯ

4 роки ago admin 0

Дорогі земляки!

На вихідних ми відзначатимемо найвеличніше християнське свято – Воскресіння Христове.

На жаль, цього року нам доведеться святкувати його у нових умовах – умовах карантину. Це спонукає нас з великою відповідальністю поставитися до рекомендацій з відзначення Великодніх свят, адже маємо виклик, з яким досі не зустрічалися ні ми, ні весь світ.

Тому, залишаймося на свята  вдома. Великодній кошик можна посвятити в колі сім`ї свяченою водою, богослужіння спостерігати онлайн через трансляцію телеканалів, а привітати рідних через відеозв`язок.

Обмеження аж ніяк не применшують сенс свята і не заважають збагачуватися духовно, допомагати ближньому, підтримувати віру та творити добро.

Отже, нехай прийдешні радісні пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на вашому життєвому шляху, чудо Воскресіння Христового надихає на праведні справи, а вашими супутниками будуть виваженість, злагода та  любов .

Щиро бажаю Вам  Господньої милості, здоров’я та взаєморозуміння кожній родині, добра, радості, достатку та миру і спокою в кожному домі.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою, в.о. голови РДА                                                          Іван Понзель

Дорогі земляки! На вихідних ми відзначатимемо найвеличніше християнське свято – Воскресіння Христове. На жаль, цього року нам доведеться святкувати …