Масове вивільнення працівників ТОВ “Полімер Техніка” на контролі та супроводі

4 роки ago admin 0

З метою запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників, у Воловецькому районі створена та проводить відповідну роботу комісія з питань запобігання масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва.

13 листопада 2019 року відбулось виїзне засідання комісії під головуванням голови комісії, заступника голови Воловецької РДА Івана Понзеля на території ТзОВ «ПОЛІМЕР-ТЕХНІКА», яке планує вивільнення працівників в зв’язку із змінами в організації виробництва.

Комісія ознайомилася з виробництвом, заслухала з даного питання директора ТзОВ «ПОЛІМЕР-ТЕХНІКА» Михайла Дербаля, проаналізувала здійснені роботодавцем заходи щодо зменшення чисельності вивільнюваних працівників.

Заступник голови комісії, директор Воловецької районної філії Закарпатського ОЦЗ Іван Ряшко наголосив, що Державна служба зайнятості відповідно до вимог Закону України «Про зайнятість населення» забезпечує реалізацію комплексу заходів, націлених на профілактику настання страхових випадків, сприяння мобільності робочої сили та зайнятості населення в регіонах, оперативне реагування на ризики та виклики ринку праці які є основними механізмами запобігання чи зведення до мінімуму ризиків масового вивільнення працівників, кінцевим результатом яких повинно стати працевлаштування кожної особи.

За результатами роботи комісії заплановано комплекс заходів, спрямованих на зменшення чисельності вивільнюваних працівників, що, в разі його виконання, зменшить кількість вивільнених на 50%.

Директор Воловецької РФ Закарпатського ОЦЗ                      І.І. Ряшко

З метою запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників, у Воловецькому районі створена та проводить відповідну роботу …