У Мокрянському лісомисливгоспі лісівники вчилися охорони праці

4 роки ago admin 0

З метою створення безпечних, нешкідливих умов праці в ДП «Мокрянському ЛМГ», на підставі наказу №139 від 16.10.19 р., у жовтні –листопаді місяці спеціалістом з охорони праці Сойма В.В. було проведено щорічне спеціальне навчання з питань охорони праці згідно затвердженого графіку по держлісмисливгоспу на всіх лісництвах: Брадульському, Комсомольському, Мокрянському, Усть-Чорнянському, Тиховецькому, Краснянському, Тарасівському.

Навчання проводилось з лісовою охороною лісництв, лісничими, помічниками лісничих, майстрами лісу, які займаються роботами з підвищеною небезпекою на підприємстві – лісозаготівлями.

Учора, 12 листопада, головним спеціалістом відділу лісових ресурсів, механізмів та охорони праці Закарпатського ОУЛМГ Герич В.П., головним державним інспектором в лісовій та деревообробній галузі охорони праці в Закарпатській області Феделеш М.Й., за участі головного інженера ДП «Мокрянське ЛМГ» Сойма В.І. та провідного спеціаліста охорони праці Сойма В.В. проведено перевірку знань з питань охорони праці. Працівники ДП «Мокрянського ЛМГ» показали високі знання з питань охорони праці на підприємстві.

З метою створення безпечних, нешкідливих умов праці в ДП «Мокрянському ЛМГ», на підставі наказу №139 від 16.10.19 р., у жовтні –листопаді місяці спеціалістом з охорони праці […]