Лісівники ДП «Ясінянське ЛМГ» допомогли учням в озелененні школи села Лазещина

4 роки ago admin 0

Благоустрій та озеленення спортивного майданчика, що знаходиться на подвір’ї Лазещинської ЗОШ було задумом та давньою мрією вчителя фізкультури Швайгера Степана Рудольфовича. Допомогти посадити нові дерева шанованому педагогу зголосилися учні представники учнівського парламенту, учасники шкільного лісництва ДП «Ясінянське ЛМГ», педагоги та дирекція школи. Саджанці для озеленення привезли з теплиці і власних розсадників підприємства лісівники ДП «Ясінянське ЛМГ».

Про те як правильно висаджувати дерева, та як за ними доглядати у майбутньому дітям розповів головний лісничий лісомисливгоспу Микола Ластовецький.

У підсумку по периметру спортивного майданчика учасниками екоакції було висаджено 40 молодих дерев дугласії, сосни кедрової та модрини.

Спільними зусиллями шкільне подвір’я навчального закладу стало ще більш красивішим та зеленішим. Діти, учасники заходу, у свою чергу пообіцяли лісівникам і педагогам берегти та доглядати висаджені дерева, і своїми руками робити світ, у якому живуть, іще кращим і красивішим.

Благоустрій та озеленення спортивного майданчика, що знаходиться на подвір’ї Лазещинської ЗОШ було задумом та давньою мрією вчителя фізкультури Швайгера Степана Рудольфовича. Допомогти посадити нові дерева шанованому […]