ДП «Великобичківське ЛМГ» запрошує до відпочинку та спілкування з природою

4 роки ago admin 0

Крім звичних для підприємств лісового господарства напрямків, Великобичківське лісомисливське господарство активно розвиває туристично-рекреаційну мережу. Адже неможливо не поділитися тими дарами котрими так щедро обдарувала нас Природа – мальовничі краєвиди, численні мінеральні джерела, потоки і потічки, річки і річечки, ліс з усіма його незчисленними принадами.

Ми пропонуємо відпочинок активний, пізнавальний та не такий, яким ви знали його раніше. Для цього облаштовано та промарковано туристичні маршрути, екологічні стежки, які приведуть вас до кращих ділянок лісу, унікальних дерев, памяток природи. А також вас чекають нові рекреаційні пункти, для супроводу підготовлені досвідчені лісники, які створять безпечні та комфортні умови відпочинку. Саме в нас ви можете вибрати відпочинок на власний смак і розсуд. Для проживання пропонуємо помешкання трьох типів:

1. Адмінприміщення лісництв – кімнати спеціально облаштовані для прийому гостей в приміщеннях лісництв. Основні характеристики – постійне електропостачання, опалення, внутрішній санвузол. Вартість користування за добу – 250 гривень. Перевага даного типу – розміщення в зоні населених пунктів, можливість ознайомитися зі специфікою роботи лісівників.

2. Лісові та мисливські будинки – різної комфортності будинки за межами населених пунктів з додатковою інфраструктурою: гуцульська чи вівчарська колиба, бесідка, гойдалка, куток відпочинку. Основні характеристики – освітлення, опалення, внутрішній санвузол та/чи зовнішній туалет, музей (мисливський будинок «Кізій»). Більшість туристичних маршрутів прив’язані до лісових та мисливських будинків, що збільшує їхню привабливість. Вартість користування за добу від 500 до 1500 гривень. Перевага даного типу – можливість комфортно відпочити на лоні природи отримавши максимум користі та задоволення.

3. Рекреаційні пункти – спеціально облаштовані території в найбільш мальовничих куточках лісу. Основні характеристики – постійне чи тимчасове електропостачання, колиба гуцульська чи вівчарська, бесідка, куток відпочинку, туалет, облаштоване мінеральне чи водне джерело. Вартість користування 200-250 гривень за добу. Перевага даного типу – особливі умови максимально наближені до природи, ночівля в справжній гуцульській чи вівчарській колибі при відкритому вогні, ознайомлення з цікавими природними об’єктами, відносна дешевизна адже вартість користування не залежить від кількості гостей.

Крім звичних для підприємств лісового господарства напрямків, Великобичківське лісомисливське господарство активно розвиває туристично-рекреаційну мережу. Адже неможливо не поділитися тими дарами котрими так щедро обдарувала нас Природа […]