В Ужгороді відзначили кращих працівників соціальної сфери

4 роки ago admin 0

Щороку в першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Сьогодні, у переддень свята, а цьогоріч минає його  20-та річниця, в Ужгороді вітали представників установ, які здійснюють реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. Традиційно урочистості проходили в атріумі адмінбудівлі Закарпатської ОДА. Участь у святкуванні взяли і фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області.

Як зауважив начальник Ууправління Держпраці Богдан Дорош, «праця тих, хто обрав для себе таку благородну та потрібну сферу діяльності зазвичай не дуже помітна. Але саме від їхньої чуйності, підтримки і допомоги у вирішенні багатьох проблем залежить моральне самопочуття різних верств населення – пенсіонерів, осіб з інвалідністю, дітей-сиріт, малозабезпечених та багатодітних сімей».

Під час святкування відбулося вручення відзнак, грамот та подяк кращим працівникам соціальної сфери Закарпаття. Були відзначені і кращі працівники Управління Держпраці. Зокрема, грамотами облдержадміністрації та облради нагороджені відповідно перший заступник начальника Управління Василь Грицик та заступник начальника Управління Володимир Горєв.

Тож приєднуємося до цих привітань та зичимо колегам наснаги і подальших успіхів на трудовій ниві, здійснення найкращих планів та задумів, хай служіння обраній справі, чуйність та щедрість завжди приносять людську шану та повагу!