Ужгородський районний центр первинної медико-санітарної допомоги отримав ще 9 автомобілів "Renault Duster"

4 роки ago admin 0

Автомобілі придбали за кошти медичної субвенції для сільських амбулаторій. Торік, спільними з районною радою зусиллями Центром вже придбано 3 автомобілі, призначені для сімейних лікарів та лікарів загальної практики, які працюють на “первинці” сіл Батфа, Руські Комарівці та Кам’яниця.
“Варто зазначити, що першочергово таку допомогу від МОЗ отримують ті населені пункти, де доведено до ладу місцеві амбулаторії. Я гордий, що за мого керівництва районною радою, Ужгородщина вже отримала 12 таких автівок, ще 7 легковиків очікуємо до кінця року!” – відмітив голова районної ради Руслан Чорнак.
Відтепер сільські лікарі матимуть змогу оперативно надавати кваліфіковану медичну допомогу, консультувати та обстежувати пацієнтів, аби своєчасно виявити захворювання чи попередити можливе ускладнення.
“Шановні медики, щодня ви піклуєтеся про наше здоров’я та довголіття. Завдяки вам, зростають здоровими наші діти, почуваються бадьорими наші батьки, бабусі та дідусі. Обіцяю, що зі свого боку завжди сприятиму розвиткові медичної сфери – це найменша подяка за вашу кропітку роботу!” – резюмував Руслан Чорнак.