Team building: закарпатські лісівники підкорили черговий двотисячник (ВІДЕО)

4 роки ago admin 0

Минуло більше місяця, як закарпатські лісівники підкорили гору Петрос, тож на черзі черговий, уже четвертий двотисячник. Ним стала гора Бребенескул, висота якої 2 тис. 35 м. над рівнем моря. Гора вважається другою за висотою в Україні, поступаючись тільки Говерлі.

Як і у попередні рази, участь у сходжені взяли представники обласного управління, держлісгоспів та громадськість краю. Для лісівників уже стало доброю традицією, у свій вихідний день проводити час разом. Адже саме у таких сходженнях вдається не тільки весело провести час, але й поспілкуватись із колегами щодо розвитку лісової галузі краю.

На відміну від інших вершин, гора Бребенескул має свою родзинку. Нею є однойменне озеро, яке вважається найвисокогірнішим в Україні. Його висота складає 1801 м. над рівнем моря. І хоч маже всі учасники сходження працюють у лісовій галузі, для більшості мальовничі краєвиди Чорногірського хребта не можуть не дивувати.

Під час походу, лісівники також відмітили потужний розвиток лісової інфраструктури Рахівського району. Ні для кого не є секретом, що Чорногірський хребет одне із найпопулярніших туристичних місць. Лісівники ж у свою чергу дбають аби проведений час у горах як для туристів так й місцевого населення був максимально комфортним. Облагородження піших маршрутів, якісні лісові дороги, рекреаційні пункти, місця для розведення багаття й палаток на ніч, прибирання лісу та багато інших заходів. Все це, крім ведення лісового господарства, також лягає на плечі закарпатських лісівників.

Минуло більше місяця, як закарпатські лісівники підкорили гору Петрос, тож на черзі черговий, уже четвертий двотисячник. Ним стала гора Бребенескул, висота якої 2 тис. 35 м. […]