"УЖ-ІНФО" ПРО ПРЕМ’ЄРУ ВИСТАВИ "Я КОХАЮ ТЕБЕ, МІЙ ЛЮБИЙ!.."

5 років ago admin 0

На малій сцені Закарпатського драмтеатру відбувся допрем’єрний показ вистави лауреата Нобелівської премії Даріо Фо «Я чекаю на тебе, мій любий!». Відомому українському  режисеру – постановнику Віталію Семенцову вдалося передати усю гаму почуттів цієї трагікомедії.

 Його герой – чоловік італієць Альдо. Садист і ловелас. Поки дружина замкнена вдома, він розважається. Актор Тарас Гамага вживався в образ головного героя більше місяця. Каже: персонаж повна протилежність йому, тому легко не було.

 

 

Тарас ГАМАГА
актор

Трошки важкувато, тому що бути таким негідником, як мій герой, ну я не такий. Якось приходиться вживатись. Репетиції проходили кожен жест, кожний погляд, кожну фразу.

Колега по сцені Корнелія Холод грала відразу дві ролі: служниці та подругу. І роль останньої дівчині найближча.

 

Корнелія ХОЛОД
акторка

Ми розмовляли на всякі теми, обговорювали їх, обговорювали хлопців. Обговорювали всякі події – що у мене трапилося, що в подруги моєї трапилося.

Режисер-постановник Віталій Семенцов представляє виставу у трьох жанрах – фарс, комедія і детектив. Тема болюча й актуальна – домашнє насильство над жінками.

 

Віталій СЕМЕНЦОВ
Режисер-постановник вистави «Я чекаю на тебе, мій любий!»

За статистикою 2017 року 50 тисяч жінок загинули від домашнього насильства. Віщд своїх чоловіків, від своїх коханців, від збоченців. Крім того, що це смішна і ніби весела комедія, це ще й найбільш болюча тема. Проблема жінки в нашому суспільстві. Італійському, українському – це не залежно від того.

Виставу грають двома мовами – українською та італійською. Головна героїня Марі майже півтори години на Малій сцені. Глядачі в захваті.

 

Тетяна, Ганна та Раїса
глядачки

Головна героїня найбільше. Акторська гра – це просто щось.

 

Лариса БІЛАК
глядачка

Ну, по-перше матеріал потрібний дуже. Дуже сучасний, актуальний. Робота акторська, головної героїні.

 

Антоніна
глядачка

Вистава дуже класна. Є про що задуматись. Напевно, потрібно вміти себе ділити між тими всіма людьми, які хочуть взяти шматочок з тебе. Ну і звичайно, жити для себе. От головній героїні цієї вистави якраз цього й не вистачало – життя для себе.

Прем’єра вистави «Я чекаю на тебе, мій любий!» відбудеться 19 жовтня і з повторним показом – у неділю, 20 жовтня.