Учасники шкільних лісництв ДП «Ясінянське ЛМГ» побували у самому Центрі Європи

4 роки ago admin 0

Спільне фото на фоні символічної стели та пам’ятного знаку «Центр Європи» від тепер нагадуватиме учням про спільну мандрівку і залишиться у спогадах як справжня цікава пригода. За словами місцевих жителів, після того як доторкнешся до пам’ятного знаку, обов’язково вирушиш у мандри Європою. А ще, у Центрі Європи можна загадати бажання і воно обов’язково здійсниться.

Під час екскурсії юні лісівники відвідали також Туристично-інформаційний центр Карпатського біосферного заповідника «Центр Європи». Центр оформлений у гуцульському стилі: дерев’яні вироби, вишивки та скляні вітражі. На території розміщено стенди, які інформують відвідувачів про це історичне місце, дають характеристику його ландшафтів, флори і фауни.

На згадку про відвідини учні отримали пам’ятне свідоцтво і були занесені до списку почесних гостей.

Пізніше всі охочі змогли придбати собі пам’ятні сувеніри на тутешньому сувенірному ринку та відвідати кнайпу-музей де зібрані різноманітні елементи гуцульського одягу та побуту.

Спільне фото на фоні символічної стели та пам’ятного знаку «Центр Європи» від тепер нагадуватиме учням про спільну мандрівку і залишиться у спогадах як справжня цікава пригода. За […]