Хуст приймав у себе найкращих гонщиків Західного регіону

5 років ago admin 0

У неділю, 6 жовтня, вже традиційно у Хусті  пройшов V зональний етап Чемпіонату України Західного регіону з мотокросу та Кубок пам’яті заслуженого майстра спорту СРСР Миколи Січа. Власне, у видовищних змаганнях взяло участь кілька десятків гонщиків з різних куточків країни.

Хуст приймав у себе найкращих гонщиків Західного регіону. Адже тут пройшов V зональний етап Чемпіонату України з мотокросу та Кубок пам’яті заслуженого майстра спорту СРСР Миколи Січа. Насправді це традиційно видовищні змагання, у яких взяло участь не один десяток гонщиків, досвідчених мотокросменів із Закарпаття, Львівщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини тощо.

Власне, мотокрос – це
нелегкий та певною мірою небезпечний вид «залізного» спорту, у якому можливості
техніки поєднуються з можливостями людини, її витривалістю та сміливістю. Тому
це вибір справжніх чоловіків, який потребує чимало зусиль та постійної роботи
над собою.

Урочисте відкриття змагань, як зазвичай, супроводжувалося як вітаннями та словами подяки, так нагородженнями всіх причетних до спортивного свята задля заохочення до нових перемог.

У результаті напруженої боротьби  визначили й переможців. Однак на всіх учасників мотозмагань чекали нагороди: кубки, грамоти, медалі та призи. А на вболівальників – шквал позитивних емоцій та драйву.

Свято мотоциклетного спорту відбулося за підтримки народного депутата України Валерія Лунченка та Хустського міського голови Володимира Кащука. А також під патронатом обласного управління молоді та спорту, товариства сприяння обороні України, Закарпатського осередку Федерації мотоциклетного спорту України та за підтримки Хустської міської ради, зокрема міського управління культури, молоді та спорту, і численних спонсорів.