Військові подякували лісівникам Закарпаття за порятунок життів

5 років ago admin 0
Лісівників ДП «Хустське ЛДГ» та ДП «Ужгородське ЛГ» , які взяли участь в навчальних зборах резервістів, відзначили грамотами.
 
Учора, в конферен-залі ДП «Хустське ЛДГ» та сьогодні в Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулися урочистості з нагоди нагородження грамотами командувача військ оперативного командування «Захід» працівників лісгоспів, які взяли участь в навчальних зборів резервістів.
 
Представник групи цивільного військового співробітництва ОК «Захід» підполковник Андрій Рисюк подякував присутнім лісівникам та начальникові Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерію Мурга за активну громадську позицію, активну участь та допомогу в процесі підготовки до проведення навчальних зборів резервістів та службу на кордонах України.
 
Андрій Миколайович наголосив, що завдяки лісівникам, які вирощують ліс та доглядають за ним, багатьом захисникам України були врятовані сотні життів.

Лісівників ДП «Хустське ЛДГ» та ДП «Ужгородське ЛГ» , які взяли участь в навчальних зборах резервістів, відзначили грамотами.   Учора, в конферен-залі ДП «Хустське ЛДГ» та […]