Закарпатські лісівники готові надати прихисток мандрівникам (ФОТО,ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Закарпатські лісівники продовжують будувати нові та реконструювати вже існуючі мисливські будиночки. Зокрема, у Довжанському лісомисливському господарстві сьогодні є шість мисливських будиночків, які готові прийняти мисливців. Будиночки у лісі стають у нагоді не тільки мисливцям, але й туристам.

Тут є все для того, аби провести ніч у комфортних умовах. Разом із цим користуються будиночками лісівників не тільки туристи, але й місцеві. Особливо вони актуальні у період збирання ягід, грибів та інших дарів лісу. Крім цього всі будиночки забезпечені товарами першої необхідності.

Тут люди можуть знайти сірники, дрова та навіть продукти консервації. Зайти у будинок можна без перешкод. Ключ лісівники завжди залишають біля дверей. Однак як самі зазначають, все це тримається на самих відвідувачів, яких лісівники закликають бути свідомими та берегти мисливські будиночки, для майбутніх гостей.

 

Закарпатські лісівники продовжують будувати нові та реконструювати вже існуючі мисливські будиночки. Зокрема, у Довжанському лісомисливському господарстві сьогодні є шість мисливських будиночків, які готові прийняти мисливців. Будиночки […]