В районній раді готуються до чергової тридцять третьої сесії

5 років ago admin 0

Сьогодні, 17 вересня в районній раді розпочалася підготовка до засідання сесії районної ради. Члени профільних комісій уважно вивчали кожне питання, що пропонується включити до порядку денного.
Так, свої засідання провели комісії: з питань освіти, культури, молоді та спорту, законності і правопорядку, з питань економічного розвитку, підприємництва, екології, надр та земельних ресурсів, з питань комунальної власності та медична комісія.
Комісія з питань освіти, культури, молоді та спорту, під головуванням голови Йосипа Кантора, вивчила, погодила та рекомендувала включити на розгляд сесії питання про затвердження передавального акту Лінцівської та Ірлявської загальноосвітніх шкіл, а також затвердити Статути вищевказаних навчальних закладів.
Також, у ході розгляду профільних питань, Йосип Кантор вніс свою пропозицію щодо внесення на розгляд сесії питання про затвердження Положення про районну педагогічну премію імені М.М.Лелекача. Комісія погодила даний проект рішення та рекомендувала винести його на розгляд сесії.
Комісією з питань економічного розвитку обговорено питання, що стосуються земельних відносин, а саме: затвердження проектів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж сіл Барвінок та Холмець Баранинської сільської ради, а також села Дубрівка Дубрівської сільської ради. Також члени комісії розглянули і питання про внесення змін до районної Програми щодо запобігання надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки» та Програми покрашення рівня обслуговування платників податків Ужгородського управління ГУ ДФС у Закарпатській області на 2019-2020 роки».
Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Ужгородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради» на 2019 рік», затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Ужгородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради» на 2020 рік, про зміни, що стосуються реорганізації Комунального закладу «Ужгородська районна лікарня» та інші майнові питання говорили на засіданні комісії з питань комунальної власності та приватизації та медичній комісії.
Крім того, комісією з питань комунальної власності опрацьовано і проекти рішень про надання дозволу на списання автомобілів, основних засобів та інших матеріальних цінностей, які знаходяться на балансі комунального закладу «Ужгородська районна лікарня».
Комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту, в справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів та учасників бойових дій, під головуванням Наталії Мигалини, розглянула проекти рішень, що стосувалися профільних напрямків.
Участь у комісіях приймали голова районної ради Руслан Чорнак, його заступник Степан Мацко, керуючий справами виконавчого апарату Юрій Фрінцко, керівники структурних підрозділів РДА та інші.
Усі зауваження та пропозиції, висловлені депутатськими комісіями, будуть опрацьовані та в остаточному варіанті подані на сесію районної ради.