Перше пленарне засідання 33 сесії провели в районній раді

5 років ago admin 0

Сьогодні, 20 вересня відбулося перше пленарне засідання тридцять третьої сесії Ужгородської районної ради, яке провів її очільник Руслан Чорнак.
Вшанувавши хвилиною мовчання пам’ять полеглих Героїв Революції Гідності та загиблих у війні на Сході країни перейшли до розгляду питань порядку денного, а їх було близько 30.
Активно районні обранці ухвалювали рішення про внесення змін до діючих програм, зокрема, у сфері охорони здоров’я, освіти, інфраструктури, комунального майна, тощо. Так, затвердили Статути Лінцівського та Ірлявського навчальних закладів, внесли зміни до районної Програми щодо запобігання надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, Програми розвитку місцевих автомобільних доріг загального користування, Програми покрашення рівня обслуговування платників податків.
Одноголосно підтримали депутати і рішення стосовно продовження контрактів із керівниками закладів охорони здоров’я Ужгородщини – головним лікарем Ужгородської районної лікарні Олегом Голубом та головним лікарем Ужгородського районного центру ПМСД Ларисою Шинкаренко. Прийнято і Положення про районну педагогічну премію імені М.М.Лелекача та інші.
Чимала увага депутатів була привернута до проекту рішення про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік. Як підкреслив голова ради Руслан Чорнак, усі зауваження та пропозиції, висловлені на засіданні профільної комісії, опрацьовані і відображені в цьому документі. Після чого депутати схвалили відповідне рішення.
На завершення районні обранці схвалили низку інших актуальних рішень, а також звернень до вищих органів державної влади з актуальних питань життєзабезпечення краю.