На Закарпатті через пожежі одна людина загинула, інша травмувалась

5 років ago admin 0

Впродовж минулої доби 17 вересня на Закарпатті  зареєстровано по одному випадку загибелі та травмування людей внаслідок пожеж.

Так, об 11:00 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу від чергового  Дубівського відділення поліції, яка виникла близько 04:00 17-го вересня в будівлі столярного цеху на вул. Горького в смт Дубове Тячівського району. 

Як з’ясувалося, наслідки горіння виявив власник підприємства. Окрім цього в одному з приміщень було знайдено тіло охоронця, 1951 р.н. Підрозділи ДСНС на дану подію не залучалися. Завдана матеріальна шкода та причина займання встановлюються правоохоронними органами. Вогнем знищено заготівки до меблів та закопчено стіни на площі 20 м2 .

А на пожежі сухої трави на відкритій території по вул. Берег у м. Чоп, отримав термічні опіки ніг на площі 15% тіла ІІ-ІІІ ступеню місцевий житель 1975 р.н. На час прибуття до місця вогнеборців 7 Державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп, чоловік знаходився в осередку вогню. Рятувальники не гаючи часу вивели його із небезпечної зони та передали до рук лікарів екстреної медичної допомоги. Далі його було госпіталізовано до місцевого лікувального закладу.

 

У ДСНС України у Закарпатській області