ЕС/ПРООН розпочали новий проект (продовження 3)

5 років ago admin 0

   12 вересня 2019 року у сесійній залі Воловецької селищної ради відбулося чергове зібрання з приводу нового проекту ЄС/ ПРООН.

   Як повідомлялося раніше, в Закрпатській області розпочався проект ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES). Цього разу темами зібрання були:

1. Процедура утворення асоціацій ОСББ.

2. Розяснення щодо Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків "Енергодім".

   Пояснення керівникам ОСББ, представникам ініціативних груп по їх створенню давали координатор ПРООН із досягнення цілей сталого розвитку в Закарпатській області Любов Павлович та експерт у Закарпатській області Програми «Енергоефективність в Україні» Руслан Попітченко.

   Слід відзначити, що результатом попередніх зібрань вже стало створення в селищі двох ОСББ мешканцями багатоквартирних будинків по вул. Фабрична, 23 та вул. Фабрична, 25. Тобто процес в нашому селищі нарешті зрушив  з місця і пішов у вірному напрямі.

   Координатор черговий раз запевнила присутніх в продовженні зібрань. На наступному планується вручення учасникам зібрань сертифікатів про прослуханий курс із створення ОСББ.