Cвалявські лісівники «пішли» в школу

5 років ago admin 0
В рамках лісівничого тижня, який проходить з 9 вересня по 15 вересня по всій Україні. В ДП «Свалявське ЛГ» було проведено зустріч з школярами Дусинського шкільного лісництва ( Дусинської ЗОШ I – III ступенів) з метою, якнайширшого розповсюдження знання про взаємозв’язок людини та природи.
 
З метою формування потреби у спілкуванні з природою,більш свідомого ставлення до лісу молодого , підростаючого покоління. Надзвичайно важливо змалечку вчити дітей розумінню багатогранності природи, її значення для суспільства в цілому.
Учора, 11 вересня, працівниками ДП «Свалявське ЛГ» разом із школярами 5-го класу Дусинської ЗОШ та вчителями було проведено урок-зустріч, темою якого стало «Пізнай ліс ближче».
 
Разом із начальником ВЛГ Свалявського лісгоспу Вікторії Легар та завуча з виховної роботи Валентиною Гуйван проведено цікавий урок із розповідями про ліс, конкурсами на лісову тематику, веселими іграми. Дітки ознайомились з «лісовим алфавітом», пізнавали тварин, пізнавали ліс на дотик, побували в ролі мурашок(«Санітарів лісу»).
 
Все було дуже цікаво, повчально, енергійно. Від такого спілкування всі залишилися задоволеними, адже важливою складовою навчання про природу є досвід , який діти отримують в ігровій формі в лісі чи біля нього, розвиваючи свою фантазію та чуттєве пізнання. В кінці уроку всіх чекав солодкий сюрприз за активну участь.

В рамках лісівничого тижня, який проходить з 9 вересня по 15 вересня по всій Україні. В ДП «Свалявське ЛГ» було проведено зустріч з школярами Дусинського шкільного […]