Пожежа на Берегівщині локалізована

5 років ago admin 0

На місце загоряння одразу після повідомлення виїхали заступник начальника Василь Кий та начальник відділу охорони, захисту лісу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Палінкаш.

Як повідомляє начальник відділу охорони, захисту лісу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Палінкаш зазначає:

– На даний час пожежа між селами Мужієво та Бене локалізована. Ніякої загрози немає. Від окрайки пожежі, яка ліквідована, до лісу було 1,5 кілометра. Окрайка погашена Місцевість, де була пожежа кам’яниста, розсипі кар’єру, який розташований поряд. Горіла суха трава, чагарники та старі виноградники. Ліс пожежа не зачіпала. Важливо наголосити, що вищезгадані ділянки не відносяться до лісового фонду.

До гасіння долучилися 35 працівників державної лісової охорони ДП “Берегівське ЛГ”, і залученням необхідних засобів пожежогасіння та автомобілю-цистерни ДП “Берегівське ЛГ” спільно з 3 працівниками ДСНС 12 пожежно-рятувальної частини Берегівського району та пожежного автомобіля.

На даний час працівники державної лісової охорони та працівниками ДСНС 12 пожежно-рятувальної частини Берегівського району залишаються на місці чергування, аби в разі загоряння локалізувати і загасити вогонь.

На місце загоряння одразу після повідомлення виїхали заступник начальника Василь Кий та начальник відділу охорони, захисту лісу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Палінкаш. […]