На Ужгородщині завершився Кубок з футболу

5 років ago admin 0

25 серпня, у с.Кам’яниця, в рамках відзначення Дня незалежності України відбувся фінал Кубку Ужгородщини з футболу. Перед початком матчу депутати Ужгородської районної ради та сільські голови району провели товариську зустріч на штучному полі.
Після цього розпочалась офіційна церемонія відкриття фіналу Кубку Ужгородщини і було дано старт юнацькому фіналу, де зійшлися ФК «Зірка» Лінці та ФК Великі Лази.
Очевидним фаворитом поєдинку були Лінці, і з результатом 6:1 здобули перемогу.
Кращих гравців обох команд, керівників, тренерів та президентів клубів керуючий справами виконавчого апарату районної ради Юрій Фрінцко та заступник голови Федерації футболу Ужгородщини Василь Хмельницький нагородили відзнаками, а переможців-Кубком. 
У фінальному поєдинку серед дорослих команд зустрілися ФК «Олімпік» (Коритняни) та «Лідер» (Сторожниця). Цікавою була гра, де жодна з команд не хотіла відпусти можливість отримати Кубок. В серії післяматчевих пенальті перемогу із рахунком 5:3 отримали коритнянці. 
Переможців Кубку Ужгородського району нагороджували голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак та голова Федерації футболу району, депутат райради Іван Ковач. 
До того ж, у перервах між двома матчами, керівництво Ужгородської районної ради та Федерація футболу Ужгородського району в черговий раз продемонстрували свою підтримку: всі юнацькі команди району та ДЮСШ, які виступають у обласній та всеукраїнській першостях, отримали у подарунок комплекти футбольної форми, м’ячі та грошову винагороду. Кошти на закупівлю спортивного екіпірування та фінансову підтримку виділено з районного бюджету.