Сертифіковані та з новим обладнанням відтепер рятувальники Закарпаття

5 років ago admin 0

Навчання від польських рятувальників, що тиждень тривали в Управлінні ДСНС України  у Закарпатській області,  завершено. І сьогодні, 23 серпня рятувальники отримали відповідні сертифікати.

Нагадаємо, що упродовж 19-23 серпня українські рятувальники разом з польськими колегами у  рамках проекту «Підвищення здатності оперативних підрозділів ДСНС в Закарпатській області», який реалізується Фундацією іHELP Institute та фінансується програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, опрацьовували програму навчань з організації аварійно-рятувальних робіт під час дорожньо-транспортних пригод для Служби порятунку. Також фахівці ДСНС пройшли практичний курс надання першої долікарської допомоги та навчання щодо роботи із сучасним гідравлічним аварійно-рятувальним обладнанням фірми Weber.

По закінченню тренувань поляки подарували цей гідравлічний прилад, а також ноші, сумки першої медичної допомоги та багато інших корисних речей, що дозволить рятувальникам працювати більш точно й ефективно під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод.

Це не остання зустріч рятувальників обох держав, адже в рамках вищезазначеного проекту передбачається будівництво димокамери на території  Закарпаття та придбання сучасного пожежного автомобіля. 

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0137 копия.jpgDSC_0145 копия.jpg

DSC_0141 копия.jpgDSC_0148 копия.jpg

DSC_0120 копия.jpgDSCF5382 копия.jpg

DSC_0157 копия.jpg