Кадровики лісової галузі Закарпаття вчилися профільному діловодству

6 років ago admin 0

Сьогоднi, 10 серпня, на базі ДП «Перечинське лісове господарство» відбувся виїздний семінар на тему «Кадрове діловодство» з працівниками відповідальними за організацію роботи з персоналом державних лісогосподарських підприємств Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

В семінарі, організованому  сектором  кадрової,  юридичної роботи діловодства та контролю Закарпатського ОУЛМГ взяли участь всі фахівці відповідальні за кадрову роботу підпорядкованих лісогосподарських підприємств області.

В рамках проведення заходу відбулася серія лекцій, присвячених кадровій, юридичній  роботі та діловодству. З питаннями щодо  додержання  законодавства про працю, зайнятість  перед учасниками семінару виступив  начальник з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці в Закарпатській області  – Турянський Ярослав Іванович.

З особливостями організації роботи  кадрового діловодства на підвідомчих підприємствах учасників семінару ознайомила завідувач сектору кадрової, юридичної роботи, діловодства та контролю Закарпатського ОУЛМГ – Бібен Тетяна Василівна.

Семінар був плідним та  корисним для його учасників. Кадровики лісової галузі Закарпаття  почули чимало цікавого, а також відвідали туристично-рекреаційні комплекси  «Воєводино» та «Шиповець», які розміщені на території лісового фонду ДП «Перечинський лісгосп».

Сьогоднi, 10 серпня, на базі ДП «Перечинське лісове господарство» відбувся виїздний семінар на тему «Кадрове діловодство» з працівниками відповідальними за організацію роботи з персоналом державних лісогосподарських […]