Понад 20 мільйонів гривень податків сплатили лісівники ДП «Берегівське ЛГ» (ВІДЕО)

5 років ago admin 0
Директор ДП «Берегівське ЛГ» Богдан Шойного розповів про підсумки діяльності підприємства у 2018 році.
Богдан Шойного розповів про здобутки лісівників та основну діяльність – ведення лісового господарства. А це, зокрема, вирощування лісових культур, вирощування саджанців і сіянців, розвиток розсадників догляд за лісовими культурами та стиглим лісом.
Тільки за минулий рік лісівники Берегівського лісгоспу план з лісовідновлення перевиконали на 1 гектар. Заплановано було висадити 28,8 гектара, однак на цьому лісівники не зупинилися. Догляд проведено на площі 308 гектарів.
Варто відзначити, що активними темпами у лісгоспі розвивається культура лісового розсадництва. Є в держлісгоспі 5 постійних лісонасіннєвих ділянок площею 71,4 гектара; з них 3 ділянки дуба звичайного (68,1 гектара), 1 ділянка каштану їстівного (1,0 гектари) та 1 ділянка ясена звичайного (2,3 гектара).
Розповів Богдан Андрійович і про сплату податків, про забезпечення населення дровами та про розвиток глибокої переробки деревини на теренах краю, про скорочення рубок і збільшення лісовідновлення й пропаганду «зелених акцій».
Детальніше дивіться у відео:

Директор ДП «Берегівське ЛГ» Богдан Шойного розповів про підсумки діяльності підприємства у 2018 році. Богдан Шойного розповів про здобутки лісівників та основну діяльність – ведення лісового […]