РЕМОНТ ТРОТУАРУ ВУЛИЦІ ПРИВОКЗАЛЬНА

5 років ago admin 0

   8 серпня 2019 року. На даному тижні розпочато і продовжується капітальний ремонт правого тротуару вулиці Привокзальна.

   Вже говорилося, що вказану вулицю селища обов"язковому потрапляють всі гості і мешканці селища, які відїжджають, або прибули потьягом на залізничну станцію Воловець і перше враження про селище складається від її вигляду і стану, що вулиця Привокзальна є "лицем" Воловця.

   Раніше повідомлялося, що проект капітального ремонту вулиці передбачає ремонт брукованого покриття самої вулиці від перетину з вулицею Карпатська до залізничного вокзалу, асфальтування привокзальної площі, частини вулиці від залізничного вокзалу в напрямі до ринку і зїзд до автобусної станції № 1. А також ремонт тротуарів з обох сторін і облаштування газону з правого боку.

   На даний час облаштовано тротуар з лівого боку, покледено асфальтове покриття вулиці, майже завершено відновлення бруківки і нарешті розпочато облаштування правого тротуару.

   Роботи виконуються ТОВ "Свалява-Міськбуд" коштом місцевого бюджету. Кожного разу селищна рада запрошує мешканців до контролю за якістю виконання. Всі зауваження буде розглянуто і враховано.