Вийшла книга «Ліси Закарпаття. Нариси з історії та часопис лісівництва»

5 років ago admin 0

Побачила світ книга про лісівників, ✍️🗣👩🏻‍🌾👨🏼‍🎓які фахово дбають про ліси, розуміючи і відчуваючи природу, адже саме на лісівничому прикладі у Європі сформувалося розуміння так званого «сталого» (екозбалансованого) розвитку, основні постулати якого задекларував німецький вчений-лісовод Ганс Карл он Карловіц, запроваджуючи ідеї ще на початку XVIII століття.

Автор ідеї – начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерий Мурга та Ваш покірний слуга Julja Davidova ).

Наші уми — це ліси. Ліси незвідані, нескінченні. 🧠🌲🌲🌲

Ласкаво просимо в закарпатські ліси!

💡Нещодавно завершила книгу 📝📚 «Ліси Закарпаття. Нариси з історії та часопис лісівництва».

Ця книга, а точніше історико-лісознавче видання – результат роботи на посаді прес-секретаря Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства. Воно містить огляд основних напрямків ведення й розвитку лісового та мисливського господарства в Закарпатській області на тлі розвитку лісової науки і економіки з акцентом на роль держави в лісового господарства краю.

Видання відбулося завдяки творчому колективу, у якій входили лісознавці, досвідчені лісівники, екологи, журналісти та небайдужі творчі люди.

Книга «📚Ліси #Закарпаття» має стратегічне значення, адже ліс — одне з основних національних багатств України і Закарпаття зокрема. Ця праця включає різнобічні відомості про лісові господарства, лісництва, флору і фауну Срібної землі, з селекції і насінництва основних лісоутворюючих порід, із лісовідновлення і дендрології, з економіки і організації лісового господарства, про видатні постаті лісознавців і меценатів та про дерев’яні церкви. У ній презентовано опис малярства ☀️🍁👨🏼‍🎨на полотнах закарпатських митців та геральдику і поезію, пов’язану з лісовою тематикою.🏕🚵🏼‍♀️🧗🏼‍♀️

Отож, шановні друзі, колеги, громадськість та представники влади, відкривайде для себе сторінки ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА ЗАКАРПАТТЯ і дізнавайтесь більше про наше багатство.

 

Побачила світ книга про лісівників, ✍️🗣👩🏻‍🌾👨🏼‍🎓які фахово дбають про ліси, розуміючи і відчуваючи природу, адже саме на лісівничому прикладі у Європі сформувалося розуміння так званого «сталого» (екозбалансованого) […]