У коледжі культури та мистецтв ужгородських дітей привітали з Днем Святого Миколая

5 років ago admin 0

Ужгородських дітей із родин захисників України на сході нашої держави, внутрішньо переміщених, малозабезпечених, прийомних сімей та тих, що перебувають у складних життєвих обставинах, діток з інвалідністю сьогодні на зустріч зі Святим Миколаєм запросили в коледж культури та мистецтв.

Соціальну акцію, солодкі подарунки, яблука і соки з них, торти, прикрашені ялинками організували Ужгородська міська рада, ресурсний центр підтримки та супроводу внутрішньо-переміщених осіб громадської організації “Справа Кольпінга”, благодійний фонд “Карітас” та фермерське господарство «Коник». Крім того, 39 подарунків із солодощами з фруктозою для дітей із цукровим діабетом придбали коштом вірників греко-католицького кафедрального собору. А викладачі та учні коледжу культури і мистецтв підготували веселу ігрову театралізовану програму, в якій діти були не просто глядачами, а безпосередніми учасниками.

Із прийдешніми новорічно-різдвяними святами діток та батьків, опікунів привітав від імені Ужгородського міського голови Богдана Андріїва його заступник Олександр Білак.

1 of 7