Важко в навчанні, легко під час служби в ДСНС, або як молоді фахівці змагались

5 років ago admin 0

Перевіркою на міцність розпочався сьогодні ранок для 10 молодих фахівців – випускників вищих навчальних закладів системи ДСНС 2019 року. Ці хлопці лише нещодавно прибули на Закарпаття для подальшого проходження служби. І от сьогодні, 7 серпня, на території Аварійно-рятувального загону спецпризначення для них було організовано одноденні навчальні збори.

Отримавши відповідний багаж знань та вмінь під час довготривалого навчання у вищих навчальних закладах, молоді рятувальники могли продемонструвати свою фізичну силу, витривалість та професійні навички під час практичного виконання випробувань. Тренувальні етапи збігалися із вправами, що виконуються біцями ДСНС під час змагань за міжнародним форматом “Firefighter Combat Challenge”.

Підйом рукавної лінії по сходових маршах на майданчик 3-го поверху навчальної вежі, укладання рукавних скаток у контейнер; “силовий тренажер”, де ударами кувалди необхідно перемістити балку вагою 72,5 кг на 1,5 метра; заливка мішені влучним “пострілом” з пожежного рукава. А на завершення проводилася “евакуація” потерпілого із небезпечної для життя зони. У ролі постраждалого виступав спеціальний навчальний 80-кілограмовий манекен, який потрібно було перенести на 30-метрову відстань до фінішу.

Увесь цей комплекс вправ виконувався учасниками на швидкість та у чіткій послідовності. Найспритніші серед молодих фахівців поповнять склад учасників команди Закарпатської області під час змагань за міжнародним форматом “Firefighter Combat Challenge”.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSCF4517 копия.jpgDSCF4535 копия.jpgDSCF4543 копия.jpgDSCF4550 копия.jpgDSCF4583 копия.jpgDSCF4591 копия.jpgDSCF4599 копия.jpgDSCF4606 копия.jpgDSCF4624 копия.jpgDSCF4688 копия.jpgDSCF4702 копия.jpgDSCF4721 копия.jpg