Закарпатська митниця спрямувала до бюджету 4,1 млрд грн

5 років ago admin 0

Протягом січня-липня 2019 року Закарпатською митницею ДФС перераховано до Державного бюджету 4 млрд 71,5 млн грн податків. Відносно аналогічного періоду 2018 року до скарбниці спрямовано на 959,3 млн грн, або на 30,8 % більше.

За словами фахівців Закарпатської митниці ДФС зростання надходження митних платежів впродовж семи місяців року відбулося за рахунок наступних бюджетоформуючих товарів:

– автомобілі легкові, імпорт яких впродовж семи місяців 2019 року забезпечив 1 млрд 740,3 млн грн до бюджету;

– кузови, митні платежі за які поповнили бюджет на 149,8 млн грн;

– машини автоматичного оброблення інформації, що принесло казні 139,6 млн грн.

– Вже майже місяць я працюю на Закарпатті. Швидко настав час підбивати перші підсумки. Думаю, краще за все зробити це за допомоги сухих цифр. За липень Закарпатська митниця перерахувала до держбюджету 740 млн грн. На 315 млн грн. більше, ніж у липні 2018 року і на 321 млн грн. більше, ніж у минулому місяці. І це при тому, що липень, як правило, не надто активний для ділового життя період. Це – гідний результат роботи усього колективу митниці. Дякую, колеги! Що важливо – жодного тиску на бізнес. Липень пройшов практично без скарг, по тих небагатьох, що таки були, я особисто зустрічався з кожним представником бізнесу. І у кожному випадку ми змогли знайти рішення з урахуванням інтересів бізнесу та держави. Тут моє ім’я певні особи нещодавно активно асоціювали на теренах інтернету зі словом «мало». Так от, дійсно, мало! Хотіли перерахувати до держбюджету на 100 % більше, ніж раніше, поки вийшло лише на 75%. Все ще попереду. Надолужимо, – написав виконуючий обов’язки начальника Закарпатської митниці ДФС Василь Поїзд на своїй сторінці у Фейсбук.


ДФС у Закарпатській області