ЛІСІВНИКИ ЗАВЖДИ БУДУТЬ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ З ВІЙСЬКОВИМИ, – ВОЛОДИМИР БОНДАР У ПОПАСНІЙ НА ЛУГАНЩИНІ

5 років ago admin 0

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар, перебуваючи на Луганщині, взяв участь у зборах військових з нагоди відзначення 5-ї річниці визволення міста Попасна від незаконних збройних формувань.

19 липня в залі засідань Попаснянської міської ради відбулося урочисте нагородження військовослужбовців та учасників АТО-ООС. Провів нагородження міський голова Юрій Онищенко.

Нагороди отримали військовослужбовці, які безпосередньо брали участь у визволенні міста та ті, хто зараз боронить нас від армії російського агресора. Привітав військовослужбовці в.о. Попаснянської районної державної адміністрації – керівника військово-цивільної адміністрації Роман Колесник.

Заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар від імені всіх лісівників України разом з представником Благодійного фонду допомоги батальйону «Донбас», членом Громадської ради при Держлісагентстві Русланом Тимощуком також привітали військовослужбовців.

Володимир Бондар наголосив, що це важка праця – захищати мир. «Багато українців залишили свої домівки, щоб захищати Україну. Серед них декілька тисяч лісівників, які відстоювали українську незалежність на Донбасі. Лісівники завжди будуть пліч-о-пліч з військовими, завжди допомагатимуть їм та їхнім родинам. Захищати Україну і допомагати це наш обов’язок, який ми завжди будемо виконувати», – підкреслив він.

Окрім того, Володимир Бондар поспілкувався з учасниками АТО-ООС однієї з військових частин.

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар, перебуваючи на Луганщині, взяв участь у зборах військових з нагоди відзначення 5-ї річниці визволення міста Попасна від […]