Позиція ДП «Перечинський лісгосп» щодо врученої підозри начальнику Закарпатського ОУЛМГ Мурга В.І

5 років ago admin 0

В місцевих інтернет виданнях, а також прес-служба прокуратури Закарпатської області та УЗЕ розповсюдили інформацію про вручення підозри начальнику Закарпатського ОУЛМГ Мурга В.І. в розтраті 2,6 млн. гривень. Позиція ДП «Перечинський лісгосп» щодо даної справи є чіткою – ми повністю підтримуємо начальника та інших посадових осіб Закарпатського ОУЛМГ і ДП «Ужгородське ЛГ», відносно яких проводиться дане кримінальне провадження, так як ніяких порушень чинного законодавства у оформленні та проведенні санітарно-оздоровчих заходів немає. Процес виписки лісорубних квитків відповідає нормативним документам, а заяви правоохоронних органів, відкриття кримінального провадження та вручення підозр, є ніщо інше як піар-акція та намагання тиснути на працівників лісової галузі з корисливих мотивів окремих працівників правоохоронних органів, які переслідують свою особисту мету.

Наш колективом, в кількості 136 чоловік готовий відстоювати законність та неупередженість в проведенні слідства та притягання фальсифікаторів справ до кримінальної відповідальності.

Прес-служба ДП “Перечинський лісгосп”

В місцевих інтернет виданнях, а також прес-служба прокуратури Закарпатської області та УЗЕ розповсюдили інформацію про вручення підозри начальнику Закарпатського ОУЛМГ Мурга В.І. в розтраті 2,6 млн. […]